All-In: Business Continuity Service

De continuïteit van uw bedrijfsvoering gegarandeerd!

Meer dan 20 jaar ervaring leert ons dat continuïteit het belangrijkste is dat we u kunnen bieden.
We garanderen de continuïteit van uw bedrijfsvoering. Hoe doen we dat? Door een betrouwbare infrastructuur te leveren en door er altijd voor u te zijn; 365 dagen per jaar, 24 uur per dag en voor een vaste maandelijkse vergoeding.

De essentie van onze dienstverlening, is dat wij niet wachten tot een probleem zich voordoet (ad-hoc/break-fix principe), maar continu processen monitoren en updates uitvoeren om ongeplande uitval te voorkomen.

Hoe werkt het?

Vastleggen / Audit

Wij leggen de bestaande opzet van uw IT infrastructuur vast. Dit begint met de vaste onderdelen van de infrastructuur: servers, werkstations, printers, routers, switches, etc.
We maken een beschrijving van de besturingssysteemsoftware en de applicaties en hoe deze samenwerken. Zo kunnen we bij een onverhoeds probleem snel vaststellen waar het stokt in de informatiestromen binnen uw organisatie.

Up to date brengen, knelpunten oplossen

Voordat we uw infrastructuur echt op reguliere basis kunnen onderhouden is het zaak de bestaande omgeving, zo nodig, up to date te brengen met software patches en de laatste firmware van hardware. Eventuele knelpunten lossen we eerst op zodat we met een schone lei kunnen beginnen.

Bewaken

Daarna beginnen we met het 24/7 monitoren van uw infrastructuur. We maken gebruik van moderne tools van LogicNow Max RM en onze eigen monitoring tools om de "gezondheid" van uw omgeving te bewaken. Veel toekomstige problemen kunnen zo tijdig opgemerkt worden en zullen niet tot een onderbreking in van uw dagelijkse bedrijfsvoering leiden.

Up to date houden

Om veilig te kunnen blijven werken is het belangrijk altijd de laatste patches en updates van software te installeren. Dit geldt uiteraard ook voor de virusscanner! Dit proces hebben we geautomatiseerd. Mocht een machine uit de pas lopen dan worden we genotificeerd en nemen gepaste actie.

Servicedesk

Onze servicedesk ondersteunt uw medewerkers in het dagelijks gebruik van uw systemen. Uiteraard zijn er invloeden van buitenaf die u kunnen treffen. Wij hebben een diepgaand inzicht in uw systemen en kunnen snel een probleem vaststellen en de nodige stappen zetten om het issue zo snel mogelijk te verhelpen.

Bereken zelf uw maandbedrag

Werkstation

Vanaf Eur 21,- per maand

24/7 helpdesk

+25%

server 

Eur 105,- per maand

printer 

Eur 15,- per maand