Consultancy

Meer dan twintig jaar dagelijks actief in zakelijke ICT dienstverlening om klanten te helpen met oplossingen

Compatible: Adviseur, architect, uitvoerder en beheerder

Wij zijn voor onze langdurige relaties adviseur, architect, uitvoerder en beheerder van de door ons geleverde ICT-infrastructuren.
Om een duurzame oplossing te realiseren, waarbij de investering schaalbaar, flexibel en toekomstgericht is, is  diepgaand begrip van de klantbehoefte en ICT-mogelijkheden nodig.

Niet alleen mooi op papier!

Samen met de klant maken wij de keuze en zorgen er voor dat het voorstel niet alleen mooi was op papier, maar dat het in de praktijk ook gewoon werkt.
Tevens voorkomen wij dat er geen verrassingen achteraf ontstaan. Niet alleen de klant, maar ook wij houden daar niet van. Afspraak is afspraak.
Wij houden als regisseur de mogelijkheden en risico's in de gaten en informeren u over de bottlenecks voordat het te laat is.

Doel: tevreden klant op korte, maar vooral op langere termijn

Bij ons advies speelt geen enkele transactionele doelstelling een rol. Onze doelstelling is een tevreden klant op korte, maar vooral op langere termijn.
Tientallen relaties van Compatible werken al 10-15 jaar samen met ons, dit is een logisch gevolg van onze duurzame insteek.
Het belangrijkste element hierbij is dat wij onze ICT-infrastructuren van onze relaties voorbereiden op de ICT-vragen waarvan de klanten nog niet weten dat ze die gaan stellen.

Heldere keuzes

Iedere dag werken wij in harmonie en met plezier aan oplossingen. Wij houden niet van discussies achteraf, maar houden van duidelijkheid en oplossingen.
Hiervoor zijn heldere keuzes nodig. Wij helpen u met het maken van deze keuzes om een toekomstgerichte ICT-oplossing te kunnen realiseren.

Veel voorkomende vragen zijn:

 • past Cloud wel of niet bij ons bedrijf?
 • zijn onze kosten niet te hoog?
 • hebben we wel een full-time systeembeheerder nodig in loondienst?
 • waarom vallen wij van de ene in de andere ICT-verrassing met bijbehorende onverwachte kosten?
 • hoe veilig is ons ICT-systeem?
 • hoe groot is het risico op data- en productiviteitsverlies?
 • wat is de hersteltijd van de data en bijbehorende serverinstallaties?
 • is onze internetaansluiting voldoende geschikt voor ons bedrijf?
 • is VoIP telefonie goed te combineren met ons netwerk en internet?
 • hoe kunnen de VoIP telefonie problemen opgelost worden?
 • hoe voorkom ik al deze bovengenoemde vragen?

Wilt u ook eens van gedachten wisselen over de huidige status en richting van uw ICT en daar een begrijpelijk en praktisch advies voor ontvangen?

Het voorstel & advies wat wij realiseren is op basis van 20 jaar praktische ICT-ervaring en biedt u de mogelijkheid een duidelijke keuze te maken.
Wij bieden u inzicht in de schaalbaarheid, flexibiliteit en te verwachte onderhoudskosten van uw ICT-infrastructuur. Zo kunt u zicht bezighouden met uw core-business.

 Robert de Keizer

Robert de Keizer

Voor meer informatie of een afspraak, bel 035 6281414