Helpdesk

Helpdesk

Het kloppend hart van Compatible is onze helpdesk. Zonder onze helpdesk zou Compatible niet bestaan.

Wij beseffen als geen ander dat onze klanten vaak bijzonder afhankelijk zijn van de door ons geplaatste apparatuur en geïmplementeerde oplossingen.
Soms laat het systeem u toch in de steek, dan is het van belang dat u snel geholpen wordt door een helpdeskmedewerker die weet wie u bent, wat voor apparatuur u heeft en hoe uw netwerk in elkaar zit.

Urgente serviceverzoeken

Voor urgente zaken belt u onze helpdesk. Wij zullen u dan ofwel direct kunnen helpen of uw serviceverzoek aannemen en bij eerste gelegenheid terugbellen om assistentie te verlenen.

Onze helpdesk is bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00 op telefoonnummer 035 - 6281414 of per e-mail.

Als u gebruik maakt van onze All-In: Business Continuity Services met 24x7 ondersteuning, is de helpdesk ook buiten kantooruren bereikbaar.

Minder urgente serviceverzoeken

Bij voorkeur ontvangen wij een e-mail op helpdesk@compatible.nl.

Dit heeft onze voorkeur omdat op dat moment geheel automatisch een serviceverzoek wordt aangemaakt dat in onze algemene serviceverzoekenlijst (Queue) verschijnt. Deze Queue wordt de de gehele dag nauwlettend gevolgd en verzoeken worden bij eerste gelegenheid in behandeling genomen.

Van elk serviceverzoek wordt een ticket aangemaakt. Hierin staat het gemelde probleem. U ontvangt hiervan een bevestigingsmail. Zodra uw verzoek in behandeling wordt genomen ontvangt u ook hiervan een bevestiging. Wanneer wij het verzoek afsluiten ontvangt u een bevestigingsmail met daarin, indien relevant, de uitgevoerde werkzaamheden die nodig waren om tot een oplossing te komen.

24x7 helpdesk

In tegenstelling tot onze reguliere helpdesk op werkdagen tussen 08:30 en 17:00, kunt u zich verzekeren van telefonische assistentie in de avonduren en in het weekend. 

24x7 beschikbaarheid is een onderdeel van onze All-In: Business Continuity Services.

Bereikbaarheid Helpdesk

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00 op telefoonnummer 035 628 1414 of per e-mail.

Minder urgent serviceverzoek?

Mail dan naar helpdesk@compatible.nl met een duidelijke omschrijving van uw verzoek/vraag.

24x7 helpdesk

24x7 beschikbaarheid is een onderdeel van onze
All-In: Business Continuity Services.

U kunt zich ook buiten kantooruren verzekeren van telefonische assistentie in de avonduren en in het weekend.