Managed Anti-Virus

Meer tijd besteden aan uw bedrijfsvoering, dan aan uw virusscanner? Dat kan!

Een virusscanner is bedoeld om uw PC, Laptop, Server etc. te beschermen tegen schadelijke software, welke met name via internet of email bijlagen bij u probeert binnen te komen.

Traditionele Virusscanner

Virusscanners dienen regelmatig geupdate te worden, omdat de bedreigingen ook regelmatig vernieuwen. Doordat u contstant verbonden bent met internet is dit een eeuwigdurende kat-en-muis-spel.
Traditionele virusscanners hebben een licentiesleutel die één- of tweejaarlijks vernieuwd dient te worden, dit gaat vergezeld met extra administratie.

Compatible Managed Anti-Virus

Compatible biedt nu Managed Anti-Virus en dat betekent allereerst een licentiesleutel die niet meer verloopt! Dus geen extra administratie.
Zo kunt u meer tijd besteden aan uw bedrijfsvoering.

Het grootste voordeel voor uw bedrijfsvoering van de Compatible Managed Anti-Virus, is dat deze ook echt Managed is. Mocht er bij u een virus-infectie of andersoortige dreiging vastgesteld worden door de Anti-Virus software, dan wordt dit direct genotificeerd in ons klantbeheersysteem. Hierdoor kan er, indien nodig, direct gepaste actie ondernomen worden door onze getrainde service-medewerkers om de dreiging in de kiem te smoren.

Wij managen niet alleen uw virusscanner maar ondersteunen zo ook uw bedrijfscontinuïteit.

Managed Anti-Virus

Eur 2,- per maand

Meer zekerheid?

Web Protection!

Meer weten?