Microsoft Office 365

De Office 365 revolutie

Was het voorheen altijd nodig om een krachtige server op locatie te plaatsen, om gebruik te kunnen maken van Microsoft Outlook met een Microsoft Exchange server. Nu is het mogelijk om voor enkele euro's per maand, al vanaf één gebruiker, alle functionaliteit van Microsoft Exchange te gebruiken. Denk aan het delen van agenda's, inzage geven in uw mailbox aan collega's, gedeelde mailboxen en verzenden als een andere gebruiker. Dit kan op elk denkbaar modern apparaat (smartphone, tablet. laptop en werkstation). Over de grootte van de mailbox hoeft u ook niet meer in te zitten; 50GB als startpunt is ruim voldoende voor elke moderne e-mail gebruiker.

Meer dan een mailbox alleen

Uiteraard is Microsoft Office 365 meer dan alleen een mailbox. Afhankelijk van het gekozen abonnement zijn bijv. het gebruik van de laatste versie van MS Office op uw computer of het samenwerken met bestanden in de cloud inbegrepen.

Migreren naar Office 365

Ziet u op tegen een migratie naar Office 365? Compatible helpt u graag. Inmiddels hebben we vele honderden mailboxen gemigreerd. Neem gerust contact met ons op om de omzetting van uw Exchange server naar Office 365 te bespreken. We spreken daarvoor een vaste prijs af. Dus u hoeft zich geen zorgen te maken over uit de hand lopende kosten.

Alleen bij Compatible: Office 365 per maand opzegbaar

Om de flexibilteit van deze dienst te benadrukken zijn alle Office 365 abonnementen alleen bij Compatible per maand opzegbaar. U zit dus niet direct vast aan een contract voor 12 maanden!

Bekijk het overzicht en neem contact met ons op als u interesse heeft om deze dienst in te zetten voor uw organisatie. Wij helpen u graag om de overstap naar deze cloud dienst te maken.

MS Office365 Overzicht abonnementen

50 Gigabyte Mailbox!

vanaf Eur 3,40 per maand

+ Volledige MS Office

Eur 10,50 per maand

Volledige Office 365 Back-up?

Meer weten?