Online Back-Up met 365 dagen bewaartijd en 7 jaar archief!

Online Back-Up: Onbetwist stap 1 in elke back-up strategie

Online back-up is absoluut niet meer weg te denken als eerste stap in een back-up strategie. Het is nauwelijks nog denkbaar dat een medewerker wordt opgezadeld met de taak om tapes of disks met de back-up van de voorafgaande nacht mee naar huis te nemen. Dit is een uiterst kwetbare strategie gebleken.

Het alternatief is uiteraard dagelijks volgens een vast schema de wijzigingen in de actuele bedrijfsdata  via internet buiten het bedrijfspand op te slaan.

standaard 365 dagen standaard bewaartijd (retentie)

Compatible bewaart vanaf 1 september 2015 standaard 365 dagen uw Online Back-ups. Dat wil zeggen dat u 365 dagen, per dag, terug kunt kijken in de back-up. Zo voorkomt u dat u misgrijpt waar u voorheen bij te laat ontdekken dat er iets miste niets meer kon herstellen.

En dit alles zonder meerkosten.

7 jaar archief zonder meerkosten

Geen zorgen meer over of u wel kunt voldoen aan de verplichte bewaartermijn die de belastingdienst stelt aan uw digitale archief. We maken jaarlijks op 31-12 een archief. Dit doen we 7 jaar lang zodat u altijd terug kunt kijken.

Ook deze service krijgt u nu standaard bij onze Compatible Managed Online Back-up, voor zo lang u gebruik maakt van onze Online Back-Up diensten. En ook dit zonder meerkosten!

Ook herstellen als de data nog niet naar de cloud is ge-upload

Met de toegenomen internetsnelheden zijn online back-up tegenwoordig meestal ook echt klaar voordat de nieuwe werkdag begint. Toch kunt u met Compatible Online Backup voordat de back-up het pand heeft kunnen verlaten al beginnen met herstellen van uw data. Uw data wordt intern snel weggeschreven naar een lokale backuplocatie en naar gelang er bandbreedte beschikbaar is verlaat uw data daarna het pand.

Toch een back-up als u niet online bent!

Zo kan een back-up toch doorgaan als er even geen internetverbinding beschikbaar is. Zodra de verbinding zicht herstelt zal de lokale "online back-up" alsnog naar de cloud worden gesynchroniseerd. De meeste online-backup oplossingen zullen falen wanneer er geen internetverbinding actief is op het moment de dat de back-up start.

Supersnel herstellen

En omdat de back-up data lokaal aanwezig is kunnen we supersnel en zelfs zonder internetverbinding data herstellen.

Stap 2 in uw back-up strategie?

Zodra er meerdere servers in uw organisatie actief zijn zal de complexiteit exponentieel toenemen. Bij calamiteiten volstaat het dan niet meer om enkel een online back-up te hebben van de actuele data. Uw systeem als geheel moet dan ook snel te herstellen zijn. Een online back-up is daar niet geschikt voor.

Stap twee in uw back-up strategie: het dagelijks opslaan van een compleet image van elk bedrijfskritisch systeem.

Meer weten?

vanaf €0,50 per Gigabyte p/m

Uw data veilig in de Cloud

Backup Lokaal en Online opslaan

365 Dagen

Standaard bewaartijd

+

7 Jaar Archief per 31 december