Print Oplossingen

Hoe werkt het?

Print oplossingen HP

SmartSupplies

Wees slim en doe mee met deze print innovatie!
SmartSupplies is een webbased oplossing, wat zorgt voor een volledig geautomatiseerd proces voor het bestellen en bezorgen van toner en inktcartridges bij u op kantoor. 
Dit geldt voor alle merken printers en multifunctionele apparaten.

Wilt u niet meer zonder toner of inkt zitten maar wel tijd en geld besparen? Herkent u dat ook, dat u wilt printen maar dit niet meer kan omdat er niet op tijd nieuwe toner of inkt is besteld? Helaas komt het nog te vaak voor dat er vergeten wordt de toner of inkt op tijd te bestellen. Dit kost niet alleen een hoop tijd, maar ook een hoop ergernis. Om nog maar niet te spreken over een verkeerd bestelde toner. Vanaf nu zorgen wij ervoor dat u nooit meer hoeft na te denken over het op tijd bestellen van uw printer supplies.

Wij monitoren het inkt- of toner niveau van uw printers op uw kantoor. Voordat de toner & inkt supplies van de aangesloten printers leeg raken, wordt een volledig automatische bestelling in gang gezet. Alle bestellingen worden 24/7 verwerkt en direct bij uw kantoor afgeleverd. Het is heel makkelijk om mee te doen of te stoppen, u bepaalt! Geen contracten, geen voorraden, geen manueel orderproces meer, maar wel een just-in-time aflevering van inkt en toner van alle type merken en printers.

Belangrijkste voordelen

  • Gratis software, eenvoudig te bedienen
  • Geen ingewikkelde contracten
  • Gewoon per printer SmartSupplies aan/uit zetten
  • U betaalt alleen voor wat u verbruikt
  • "Just-in-time", geautomatiseerde bezorging
  • Niet meer handmatig bestellen
  • Bespaar verwerkingstijd en administratiekosten  

Meldt u vandaag nog aan bij SmartSupplies en u hoeft nooit meer na te denken over het bestellen van toner en inktcartridges!

WePrintSmarter