Systeembeheer

Inventarisen, stabiliseren, verbeteren!

Bent u nu niet tevreden, knaagt er iets, is uw vertrouwen in uw dienstverlener zoek? Compatible maakt het verschil.

Uiteraard begint elke nieuwe relatie voor ons met een gedegen inventarisatie. We bekijken hoe de infrastructuur in elkaar zit, we bespreken de pijnpunten en maken een plan. In dit plan staat precies wat we samen kunnen doen om de situatie te stabiliseren en realiseren we de eerste verlichting. Daarna vangt ons eigenlijke werk als systeem-/werkplekbeheerder aan. Zodra de rust is weergekeerd, gaan we samen aan de slag om de situatie te verbeteren.

Systeembeheer: zelf doen of uitbesteden?

Herkent u dit? U probeert iets te laten werken. U heeft een idee hoe het moet, maar het kost ongelooflijk veel kostbare tijd. Tijd die u beter aan uw core business had kunnen besteden. Dan is het tijd om uw ICT vraagstukken uit te besteden. Dat begint met het systeembeheer uit handen te geven. Compatible beheert al meer dan 20 jaar ICT netwerken met daarin samen meer dan 2000 devices. Dat doen we met 8 teamleden. Dat kan alleen als we heel efficient en volgens protocollen werken. We hebben de juiste mix van tools om ook uw systeem efficient te beheren. Efficient in kosten en in tijd. En dat tegen een vaste prijs per maand.

Interne systeembeheerder?

Is het echt nodig om een interne systeembeheerder te hebben? Het zal u verbazen hoeveel u kunt besparen door het beheer aan Compatible uit te besteden. Maar kosten zijn maar een klein deel van de voordelen om uw beheer uit te besteden. De voordelen van het uitbesteden van uw beheer:

  • Full time beheer voor een part time prijs
  • Compatible is nooit ziek
  • Compatible gaat niet op vakantie
  • Compatible is 24x7 bereikbaar
  • Compatible kan op meerdere plekken tegelijk werken
  • Compatible brengt 20 jaar ervaring mee

Bereken het zelf

Gratis
Netwerkscan?

Laat u overtuigen door een uitgebreide rapportage
over de huidige stand van zaken.

Bel 035-6281414

Vaste prijs?

Business Continuity Services; 
wij wachten niet af tot een probleem zich voordoet.

verder

Ontmoet het team

Compatible heeft een sterk team van 10 medewerkers.

Naar het Team