VoIP Telefonie

Uw telefooncentrale in de cloud

De behoefte aan efficiëntie vraagt om een flexibele communicatie-oplossing. Hosted Telefonie is een complete communicatie-oplossing, die geen grote investering vraagt, maar juist schaalbaar is en meebeweegt met de veranderingen binnen en buiten uw bedrijf. Hosted Telefonie is de toekomstvaste telefooncentrale, die onderdeel is van een totale communicatie-oplossing in de cloud. Alle denkbare mogelijkheden voor een vast tarief per maand, zonder onverwachte kosten achteraf.

Wat is Hosted Telefonie?

Met Hosted Telefonie communiceert u via de cloud. U kunt gebruik maken van ieder toestel. Uw vaste toestel, uw oude Nokia 6310, uw smartphone, maar ook uw tablet en computer zijn nu een volwaardig onderdeel van uw telefooncentrale en uw klanten zien nog maar één nummer als u hen belt. In tegenstelling tot een fysieke telefooncentrale vereist Hosted Telefonie geen grote investering en is een ISDN-verbinding overbodig.
Daarnaast betaalt u alleen voor de functies die u gebruikt. Deze kunt u op elk moment naar eigen wens inrichten en veranderen.

Direct uitbreiden of inkrimpen

Hosted Telefonie is uitermate flexibel. De telefooncentrale groeit en krimpt met uw bedrijf mee. Het is dan ook erg eenvoudig om bijvoorbeeld het aantal gebruikers aan te laten passen. U heeft dus nooit onder- of overcapaciteit en u betaalt alleen voor de functies die u gebruikt.

Geen Financiële verrassingen

Voor Hosted Telefonie betaalt u een vast bedrag per medewerker, per maand. Dat bedrag is gebaseerd op de functionaliteiten die u per medewerker wenst. Dat kunnen standaard belfuncties zijn, maar ook professionele receptioniste- of call center functionaliteiten.
U wilt geen financiële verrassingen? Misschien is de optie onbeperkt bellen voor vast én mobiel dan een overweging. Hierdoor zijn uw kosten transparant en wordt u nooit met onverwachte rekeningen geconfronteerd.

Nooit meer een gesprek missen

Omdat u met Hosted Telefonie ieder toestel kunt gebruiken, ontstaan nieuwe mogelijkheden om efficiënter te werken.
Zo mist u nooit meer dat ene belangrijke gesprek. U bent overal bereikbaar op één nummer en de telefooncentrale in de cloud is altijd online.
Met uw smartphone bedient u eenvoudig uw telefonieinstellingen op afstand en bepaalt u uw bereikbaarheid.
Daarnaast kunt u overal op elk toestel eenvoudig gesprekken doorverbinden, verplaatsen en opnemen. Dit kan met elke smartphone.

VoIP Headsets

Draadloos, mono of stereo?

bekijk onze selectie

VAMO?

Vast-Mobiel integratie!

naar Mobiel

Op zoek naar een handleiding voor uw VoIP telefoon?

naar de FAQ