Ruim 25 jaar ervaring in
IT Diensten

Bij Compatible willen we onze ervaring niet alleen voor ons zelf houden, we delen onze ervaring met IT diensten graag met al onze klanten. Zo weten wij precies waar de knelpunten het eerst ontstaan en kunnen wij je adviseren over welke verbeterpunten er binnen jouw ICT systeem aanwezig zijn.

We leggen de focus op het aangaan van een langdurige relatie met onze klanten. We doen dit juist omdat we hier allebei voordelen uit kunnen halen. Voor jou is het vooral makkelijk en voordelig omdat:

 • Je één aanspreek punt hebt voor al jouw ICT problemen.
 • Voordeel uit bundelen kan behalen.
 • Je niet de situatie iedere keer hoeft uit te leggen.
 • Sneller verwerkt kan worden omdat wij al weten hoe in elkaar zit.

Voor onze langdurige relaties zijn wij graag de adviseur, architect, uitvoerder en beheerder van de door ons geleverde ICT-infrastructuren. Om bij onze klanten een duurzame oplossing te kunnen realiseren, moet er eerst een juist plaatje van jouw behoefte en ICT-mogelijkheden worden geschetst. Zo kunnen wij voor jou deze oplossing toekomstgericht, flexibel en financieel schaalbaar maken.

Robert de Keizer

Senior ICT Consultant / Owner
Voor meer informatie of een afspraak
bel 035 6281414

Onderzoek jouw opties met onze IT Diensten

Jouw netwerken, werkplekken, systemen, cloudomgeving en nog veel meer volledig in kaart gebracht.

Twijfel je over een ICT offerte van een ander bedrijf?
Wij geven graag ons onafhankelijke advies met onze ICT scan.

Binnen één werkdag een maatwerkofferte

Omdat ieder bedrijf anders is leveren wij alleen maatwerk offertes. Je ontvangt de (vrijblijvende) offerte binnen één werkdag in je inbox.

Niet alleen mooi op papier

Samen met de klant maken wij alle keuzes en zorgen er voor dat het voorstel niet alleen mooi op papier klinkt, maar dat het gehele ICT systeem de praktijk ook gewoon goed werkt.

Wij houden als regisseur de mogelijkheden en risico’s in de gaten en informeren je over de mogelijke en al bestaande bottlenecks, voordat het te laat is.

Wij geven altijd vrijblijvend advies. Onze doelstelling is een tevreden klant op korte, maar vooral op langere termijn. Tientallen relaties van Compatible werken al meer dan 15 jaar met ons samen. Dit is een logisch gevolg van onze duurzame insteek.

Het belangrijkste element hierbij is dat wij onze ICT-infrastructuren van onze relaties voorbereiden op de ICT-vragen waarvan de klanten nog niet weten dat ze die gaan stellen.

Wij houden niet van discussies achteraf, maar houden van duidelijkheid en oplossingen. Hiervoor zijn heldere keuzes nodig. Met onze IT diensten  helpen wij je met het maken van deze keuzes om een toekomstgerichte ICT-oplossing te kunnen realiseren.

Onze IT diensten uitgelicht

IT Consultancy

Bij een passend IT advies, hoort het stellen van de juiste vragen. Vele ondernemers durven deze vragen simpelweg niet te stellen of voelen zich niet helemaal thuis in de ICT wereld. Je kunt bij ons terecht voor deze vraagstukken.

Als ondernemer zou je de volgende vragen moeten stellen: 

 • Past een Cloud-oplossing wel bij mijn organisatie?
 • Zijn onze ICT kosten te hoog?
 • Hebben we een fulltime systeembeheerder in loondienst nodig?
 • Wat leveren de huidige ICT inspanningen op?
 • Waar zitten onze ICT knelpunten?
 • Hoe veilig is ons ICT systeem?
 • Hoe snel kunnen we onze minpunten verbeteren?
 • Hoe kan ik al mijn devices verbinden met mijn netwerk?

Aan de hand van dit soort kritische vragen en nog veel meer, kunnen onze adviseurs jouw ICT in kaart brengen en heb jij zicht op jouw ICT systeem.

Kom alles te weten over onze IT Consultancy.

Second Opinion

Heb jij ook behoefte om ook eens van gedachten wisselen over de huidige status en richting van jouw ICT? En wil je daar een begrijpelijk en praktisch advies voor ontvangen?

Het voorstel & advies wat wij realiseren is op basis van meer dan 25 jaar praktische ICT-ervaring en bied je de mogelijkheid een duidelijke keuze te maken. Wij bieden je inzicht in de schaalbaarheid, flexibiliteit en te verwachte onderhoudskosten van jouw ICT-infrastructuur. Zo kan jij weer focussen op de core-business.

Ook bij twijfel over een ICT offerte van een ander bedrijf geven wij graag ons onafhankelijke advies.

Lees meer over onze Second Opinion dienstverlening.

Kunnen wij je helpen?

Neem contact op voor al je vragen over onze IT Diensten.