IT Beheer in de Cloud, maakt overstappen eenvoudig en veilig

 

IT beheer is veranderd. Werk jij nog niet in de cloud? Dan vormt jouw huidige IT omgeving waarschijnlijk een belemmering, is het onveilig of de onderhoudskosten zijn sterk toegenomen. Een belangrijke reden om over te stappen naar de cloud is dan ook dat jouw IT omgeving dynamischer wordt waardoor je sneller kan groeien, kosten bespaard en veiliger kan werken.

Wij richten jouw nieuwe cloud omgeving in, beveiligen deze en zorgen ervoor dat al jouw medewerkers geruisloos overgaan naar de cloud. Het beheren van jouw nieuwe IT omgeving gebeurd voornamelijk op afstand en voor vragen bieden wij altijd 24/7 cloud support. Ben je nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat je gegevens achter en wij nemen spoedig contact met je op.

We willen jullie een groot compliment geven voor de voortvarende en professionele wijze waarop de overgang naar de nieuwe omgeving is georganiseerd en uitgevoerd. Chapeau!

Arjan Wingelaar | CEO / Club Caffè & Trezpresso

Meer informatie?

Wil je meer informatie over overstappen naar de cloud? Laat hieronder je gegevens achter voor (vrijblijvend) meer informatie.


  Bellen mag natuurlijk ook: 035 – 628 14 14

  Waar je op kan rekenen als je kiest voor Compatible

  24x7 Monitoring

  Wij monitoren voortdurend de status van jou IT omgeving. Denk vooral aan: bereikbaarheid & beschikbaarheid.

  .

  Proactief

  Wij gebruiken intelligente indicatoren om problemen te voorkomen. Komt het vaker voor, dan lossen we het op.

  Beveiliging

  Wij beveiligen je IT omgeving.
  Veilige Identiteit, veilige e-mail, Firewall, AV, EDR & altijd up-to-date.

  24x7 Servicedesk

  Altijd bereikbaar voor support,
  365 dagen per jaar. Altijd en échte enigeer aan de lijn, géén call center!

  Kies jij voor de Cloud? Ga dan uit van...

  Een vast maandbedrag

  Al snel laten we je weten wat je kwijt bent om jouw IT Beheer over te zetten naar de cloud. Tijdens onze kennismaking leren we niet alleen jou kennen, maar ontstaat er ook een goed beeld van jullie IT omgeving. Met die informatie kunnen we een voorstel maken. Het vaste maandbedrag is inclusief beveiliging, onderhoud en support. Met andere woorden, dus echt ALL IN.

  Wil je weten wat het kost om over te stappen naar de Cloud? Vul dan het formulier in en wij vertellen je niet alleen wat het kost, maar ook wat het je bespaard. 

  Microsoft programma's

  Om jouw bedrijf of organisatie goed te migreren naar de cloud, maken we enkel gebruik van professionele oplossing van Microsoft. Wij willen jou kunnen garanderen dat jouw IT omgeving altijd werkt, veilig is en enorm snel is. We zijn dan ook officieel Microsoft Partner.

  Vanuit de Cloud beschik je over alle Microsoft producten. Denk dan aan: Outlook, Word, Excel, Powerpoint en Teams. Uiteraard beschik je ook over genoeg opslagruimte in OneDrive. Ook onze eigen ontwikkelde tools zijn ontwikkeld op het cloudplatform van Microsoft.

  Cloud Control & 24/7 support

  Even een account aanmaken voor een nieuwe medewerker of kijken of een medewerker al is ingelogd? Cloud Control is jouw tool voor gebruikersbeheer en reporting. Cloud Control is een uniek product dat door ons is ontwikkeld om het jou nog makkelijker te maken. IT Beheer zal door Cloud Control nooit meer het zelfde zijn. Ondervindt je problemen? Dan zijn we 24/7 bereikbaar voor support.

  Wil je meer weten? Laat je gegevens achter in het formulier voor meer informatie.

  Is dit voor jou nog niet het moment om over te stappen? Download dan onze ICT Checklist. De checklist geeft je meer inzicht in je huidige situatie. Neem contact met ons op om jouw situatie te bespreken.