Compatible is nu onderdeel van TSH

16 oktober 2023
Geschatte leestijd: 1 min

TSH.EU

Na bijna drie decennia van constructie zijn we toe aan de volgende fase. We hebben een prachtige tijdperk afgerond waarin we voortdurend onszelf heruitgevonden hebben om relevant te blijven in een wereld die constant in beweging is. Tegelijkertijd zijn we klaar om te beginnen met iets nieuws: Compatible gaat zelfstandig verder onder de vleugels van TSH én Compatible blijft Compatible. De familie-investeringsmaatschappij Strikwerda Investments investeert hiermee in Compatible.

Wij zijn dankbaar voor het vertrouwen van onze loyale en al maar groeiende groep van geweldige relaties. De ontwikkelingen die wij op ICT-gebied hebben doorgemaakt en doorgevoerd, hebben zij unaniem geadopteerd.

Wij geloven in verandering en omarmen nieuwe technologie vaak voor de markt uit, zodat wij er klaar voor zijn wanneer het gemeengoed wordt.

Samen met de andere bedrijven binnen TSH krijgen we nieuwe slagkracht. Wij zien er naar uit om onze dienstverlening nog verder te verbeteren met door de wol geverfde collega’s – vanaf nu onze sparring partners.

Met TSH aan onze zijde kunnen wij ons blijven focussen op waar we goed in zijn: Supporting Change.

Total Specific Hosting (TSH) is, sinds 2016 actief als, het onderscheidende one-stop-shop platform voor het Nederlandse bedrijfsleven op het gebied van IT-outsourcing, online werkplekken en connectiviteitsoplossingen.

Wat gaat er veranderen ?

Om te beginnen kunt u als klant blijven rekenen op de kennis, ervaring en service die u van ons gewend bent. Compatible blijft binnen het TSH-platform namelijk een zelfstandige organisatie en ons volledige team blijft net als de directie ongewijzigd. Compatible blijft Compatible.

Het grote voordeel van deze stap zit vooral in de slagkracht, tools en ervaring die we tot onze beschikking krijgen. Hierdoor kunnen we sneller anticiperen op technologische ontwikkelingen om daar samen met onze klanten optimaal gebruik van te maken. Dit zult u terug gaan zien in zowel nieuwe als bestaande diensten. Daarnaast worden we als werkgever ook aantrekkelijker voor ICT-talent. Dat is belangrijk want het zijn onze Compatible collega’s die zorgen voor een klanttevredenheid die ver boven het landelijk gemiddelde ligt. Dit is voor ons de belangrijkste pijler onder ons succes en de basis voor verdere groei.

Mocht u vragen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op.