All-In Beheer volgens Compatible

De continuïteit van jouw bedrijfsvoering gegarandeerd.

Meer dan 25 jaar ervaring leert ons dat continuïteit het belangrijkste is dat we jou kunnen bieden.
We garanderen de continuïteit van jouw bedrijfsvoering. Hoe doen we dat? Door een betrouwbare infrastructuur te leveren en door er altijd voor je te zijn; 365 dagen per jaar, 24 uur per dag en voor een vaste maandelijkse vergoeding.

De essentie van onze dienstverlening is dat wij niet wachten tot een probleem zich voordoet, maar continu processen monitoren en updates uitvoeren om ongeplande uitval te voorkomen.

Wat kun je van ons verwachten

24x7 Monitoring

Bij onze All-In dienst, monitoren wij jouw gehele ICT.
We monitoren alle devices, netwerken en systemen 24×7.

Proactief

We wachten niets af, handelen direct op (mogelijke) uitdagingen. Zo lossen wij het op, al voordat je er last van krijgt!

Servicedesk

Zodra wij een melding ontvangen vanuit 24×7 monitoring, handelen wij direct en we staan klaar voor al jouw vragen.

Patch Management

Ons Patch Management Systeem detecteert, test en installeert de nodige patches, zodat wij jouw bedrijfsgegevens blijven beveiligen.

Gebruikersbeheer

Door ons gebruikers aan te laten maken, verwijderen of rechten te wijzigen, is volledig inbegrepen en voor het hele netwerk ingericht.

Back-Up check

We controleren alle back-ups die er gemaakt worden, elke dag. 

Managed AntiVirus

Inbegrepen in de All-In Beheer dienst van Compatible, is Managed AntiVirus waarbij wij jouw virusscanners blijven updaten.

Cisco Umbrella
Web Protection

We zorgen ervoor dat schadelijke websites geen toegang krijgen tot jouw systeem met de Umbrella Web Protection van Cisco.

Managed Firewall

Met onze Managed Firewall is jouw netwerk altijd actueel en adequaat beschermd tegen ransomware, datalekken en andere internetbedreigingen.

Installeren & Herstellen

Wanneer we nieuwe issues detecteren, installeren en/of repareren wij de nodige apparatuur, zowel voor netwerk als voor de verschillende systemen.

Gepland preventief beheer

We handelen ruim voordat iets stuk gaat, zo voorkomen we dat er meer uitdagingen ontstaan.

Documentatie

Met de AVG-wet als basis zullen we alle systemen in kaart brengen en vastleggen, zodat je meer inzicht hebt in jouw ICT.

Wil je weten hoe wij jouw bedrijf dynamischer en relevanter maken
zodat jij verder kan groeien?

Maak direct kennis met Marco de Keizer, Technical Director en eigenaar van Compatible.
Hij verteld je (geheel vrijblijvend) wat Compatible voor jouw bedrijf kan betekenen.

– Of gebruik onze gratis ICT Checklist –

ICT Checklist Controleer zelf jouw ICT-omgeving in 5 minuten

Hoe weet je wanneer je moet overstappen naar een ander ICT-bedrijf?

» Download nu onze gratis checklist (PDF)

De juiste tools

We zouden nooit all-in kunnen gaan als we niet beschikten over de juiste tools om dit allemaal waar te kunnen maken. We hebben een prachtige mix van tools die ons voortdurend op de hoogte houdt van hoe je ICT omgeving ervoor staat.

En wat ons uniek maakt, is ons in eigen beheer ontwikkelde Compatible Information System (CIS). De magie van CIS is dat we alle relevante informatie op één plek kunnen benaderen en daardoor zijn onze beheer- en ondersteuningsprocessen extreem efficiënt.

Daarnaast is CIS als een kluis. CIS is voorzien van alle denkbare technische maatregelen om de gegevens die wij over jouw ICT omgeving hebben opgeslagen te beveiligen. 

Transparantie in kosten

Om je precies te kunnen vertellen wat All-In Beheer kost, moeten we eerst je huidige IT omgeving goed in kaart brengen.

Heb je een server? Dan past ons “per server en per werkplek”-model het beste in jouw situatie. Heb je geen server? Dan is de moderne manier van werken, in de Cloud, een uiterst geschikte oplossing. In dat geval past ons “per gebruiker”-model het beste bij jouw situatie. 

Voor beide situaties hebben we een calculatiesheet beschikbaar die we graag met je doornemen, om je zo transparantie te kunnen geven over de kosten.  

Kunnen wij je helpen?

Neem contact op voor al je vragen over All-In Beheer.