Efficiënt werkplekbeheer leidt tot kostenreductie

Door (thuis-) werkplekken uit te rusten met efficiënte tools, merken onze klanten dat hun productiviteit met doorgaans met 30 procent wordt verhoogd.  Goed gereedschap is het halve werk. Dit leidt niet alleen tot snellere werkprocessen, maar ook tot blijer personeel in de gehele organisatie.

Werkplekbeheer uitbesteden?

Omdat iedere werkplek anders wordt gebruikt, zorgt het team van Compatible met op maat ingericht werkplekbeheer voor de ideale (cloud) werkplek voor jou of jouw personeel.

Jouw cloud werkplek onder de loep?

Ben je nieuwsgierig of jouw huidige tools wel voldoende werken? Heb je ook moeite de steeds sneller veranderende technologie bij te houden? Compatible kan met een second opinion in één keer laten zien waar nog winst te behalen valt. Wij brengen hiermee al jouw ICT-knelpunten in kaart.

Factoren hoge productiviteit werkplekbeheer

Snelle Hardware + Software
Goed management
Weinig afleidingen
Geen onnodige vergaderingen

Werkplekbeheer - richt jouw ideale cloud werkplek in

Beschik eenvoudig over de juiste tools!

Razendsnel jouw ideale mobiele werkplek of flexplek inrichten.

Ervaar het gemak van de ideale thuiswerkplek.

Efficiënt vergaderen met één druk op de knop.

Ervaar de scanfuncties met optionele koppeling naar Microsoft 365 & SharePoint.

Managed Internet en een back-up verbinding vormen dé basis voor jouw bedrijfsvoering.

Vaste werkplek of flexplek?

Dankzij docking stations en losse monitors, is de hele discussie of je nu een laptop wilt of een desktop overbodig. Last van een te klein beeldscherm omdat je op een laptop werkt? Dan kun je dankzij de docking station gemakkelijk jouw laptop verbinding laten maken met losse monitoren en displays.

Door een goede netwerkinfrastructuur en internetaansluiting, kan je overal door het hele gebouw gemakkelijk met een laptop werken en kan je zelf bepalen waar jij of je personeel gaat zitten.

Toch liever één vaste werkplek?

Ga je werken op een vaste werkplek, of ben je op zoek naar onder andere meer performance of grotere monitoren? Dan raden we aan om voor een desktop te kiezen. Desktops bezitten meer opties dan laptops.

Slimme tools voor vergaderingen

Er is niets vervelender dan moeten wachten totdat een laptop verbonden is met een beeldscherm op projector tijdens of vlak voor een vergadering. Voorkom ergernissen en laat Compatible jou helpen bij het inrichten van jouw vergaderruimtes.

Draadloos presentatiesysteem Barco ClickShare

Je presentatie verbinden met de projector of het beeldscherm met één klik? Ervaar onze Barco ClickShare oplossing.

Naast connectiviteit kunnen wij natuurlijk op maat gemaakte vergaderruimtes inrichten, zodat iedere vergadering soepel verloopt.

Printoplossing voor iedere bedrijfsgrootte

Compatible helpt je met verschillende printoplossingen.

Bestel jij nog toners en cartridges zelf?  Dat hoeft niet meer, wij zorgen altijd op tijd dat jouw printer de juiste toner cartridge geleverd krijgt. Hoe doen we dat? Door het proces te automatiseren. Sneller, efficiënter en geen risico meer op verkeerde of te laat bestelde supplies.

Is jouw printer/scanner aan vervanging toe, dan is het tijd om te kiezen voor Managed Printing.
Een moderne, veilige en kostenefficiënte printer, die 24×7 gemonitord wordt, alle tonersupplies worden automatisch toegestuurd en zelfs een gespecialiseerde monteur in geval van een verstoring, om te zorgen dat jij optimaal kan printen en scannen.

Je betaalt alleen per afdruk, dus geen extra kosten voor toners, onderhoud & reparatie. Geïnteresseerd? Ga dan naar:

Managed Printing volgens Compatible

Jouw bedrijf kan niet meer zonder Managed Internet​

Internetlijnen worden steeds beter, maar storingen komen ook steeds vaker voor. Als onderdeel van jouw ICT-infrastructuur is de internetconnectie, en met name de snelheid en constante beschikbaarheid ervan, een essentieel bedrijfsonderdeel.

Compatible biedt niet alleen een Managed Internet verbinding, maar ook een back-up verbinding.

Een back-up van jouw internet

Wij kunnen jouw internetlijn voorzien van een back-up verbinding die je bedrijf draaiende kan houden, mocht het toch een keer onverhoopt misgaan met de internetverbinding.

Kunnen wij je helpen?

Neem contact op voor al je vragen over efficiënt Werkplekbeheer.