25 jaar Compatible

10 september 2019
Geschatte leestijd: 1 min

Vandaag lopen wij ons kantoor binnen en dat voelt niet anders dan precies 25 jaar geleden. Alles is anders en toch is er niets veranderd.
Ons avontuur begon in 1994; in een studentenkamer in Amsterdam. Daarna vervolgden we onze weg in een fysieke winkel in het centrum van Hilversum. Maatwerk in de software, netwerken, computers, servers en internetverbindingen, legde de basis van onze zakelijke dienstverlening. In 2005 leverden we onze eerste DSL internetverbindingen en kort daarop in 2006 waren we pioniers met onze VoIP telefoniediensten. Clouddiensten namen langzaamaan een steeds belangrijker aandeel in onze dagelijkse activiteiten.
Inmiddels zijn we sinds 2007 gevestigd in een CO2-vriendelijk kantoorpand, waarmee we destijds al vooruitliepen op de Go-Green trend. De twee planken aan de muur van onze studentenkamer, zijn vervangen door 10-tallen meters magazijnstellingen die tot het plafond reiken. Die ene zelf gebouwde pc, waarmee het allemaal begon, is inmiddels al 10
keer vervangen en heeft een arsenaal aan geavanceerde broertjes en zusjes. De piepende en krakende inbelverbinding naar De Digitale Stad (DDS en later XS4ALL), destijds meer een experiment dan iets bruikbaars, is vervangen door een alom aanwezig en onmisbaar digitaal netwerk, hét internet, dat inmiddels ons leven bepaalt.

Toch is er iets dat helemaal niet veranderd is. We voelen dezelfde drive om het verschil te maken, om dingen beter te maken. We zijn nog steeds die moedige Early Adopters; altijd nieuwsgierig en oneindig leergierig. We gaan nog steeds door waar anderen het al lang hebben opgegeven, geen enkel probleem is onopgelost gebleven. Altijd kijken we verder, altijd zijn we op zoek naar wat er achter de horizon klaar ligt om ontdekt te worden.
Met trots kunnen we bouwen op een geweldig team; Robert, Patrick, Dennis, Marcel, Nathalie, Tony, Mark, Wilco en Michael. We zijn op ons best als we samen zijn. Samen kunnen we alles aan.
Maar minstens net zo trots zijn we op onze honderden, ongelofelijk gewaardeerde en onmetelijk trouwe relaties. Zonder jullie waren we niet waar we nu zijn, was er niets veranderd en toch zou alles anders zijn.

Uit de grond van onze harten: bedankt!

Robert & Marco de Keizer
Always Compatible