Donatie kinderboerderij ‘De Hertenkamp’

14 december 2014
Geschatte leestijd: 1 min

Het einde van het jaar komt in zicht en net als vorig jaar zijn we op zoek gegaan naar een organisatie die onze steun kan gebruiken. We vinden het belangrijk dat het een lokaal infinitief is, welke een sociale functie vervult.

Dit jaar hebben we gekozen voor kinderboerderij ‘De Hertenkamp’, sinds 1939 een begrip voor vele Hilversummers.

Wat begon als eenvoudig hertenkamp, is inmiddels uitgegroeid tot kinderboerderij met ongeveer 100 dieren.
De meerwaarde van de kinderboerderij voor Hilversum is naast de gratis toegang, de hoge bezoekers- aantallen, de verzorgende groenfunctie voor de omgeving, ook de educatieve functie en de zorgfunctie.
Jaarlijks bezoeken ca. 60 schoolklassen de kinderboerderij en tevens zijn er enkele mensen met een beperking werkzaam op de boerderij.

Met onze donatie van € 850,- zal er een nieuw hek rondom het varkensverblijf worden aangebracht, komt er een opknapbeurt voor het cavia-knuffelhok en omdat we 20 jaar bestaan; 20 balen hooi/stro.

Ook onze partner Hewlett Packard heeft bijgedragen. HP heeft een nieuwe HP Colorlaserjet gedoneerd.

Ons initiatief wordt duidelijk gewaardeerd door onze relaties. Nog voordat we deze mailing hebben kunnen verzenden, hebben enkele van onze relaties ons voorbeeld gevolgd en ook een donatie gedaan aan de kinderboerderij.

Wij kijken terug op een goed jaar.

Een update van kinderboerderij ‘De Hertenkamp’

Hierbij twee foto’s. De een van het cavia/konijnen verblijf, daar is een hele nieuwe deur van ijzer ingekomen.
Het is inmiddels ook helemaal geschilderd.
En met de rest van het geld hebben we de uitloop van het varken opgeknapt. Hier is een nieuwe onderlaag ingekomen zodat het water beter weg kan en nieuwe zwarte grond zodat ze lekker kan wroeten. En er zijn nieuwe sloten in het hekwerk gekomen.

We zijn er nog steeds heel erg blij mee!