Kies voor ICT zonder grote investeringen

5 februari 2021
Geschatte leestijd: 2 min

Het klinkt als iets uit een ver verleden maar er zijn nog steeds bedrijven die lokale hardware hebben staan. Zij zijn genoodzaakt te investeren in zaken als noodstroomvoorzieningen en toegangscontrole terwijl ze het geld eigenlijk wel beter kunnen gebruiken. Maak het jezelf gemakkelijk en stap over op de cloud. Wij vertellen je graag waarom je dat zou moeten doen!

Jammer genoeg zijn er nog steeds ICT dienstverleners die proberen om je hardware aan te smeren. Zij hebben niet het beste met jou voor en stellen hun eigen belang voorop.

De voordelen

Wij sommen de voordelen van werken in de cloud dan ook nog maar eens voor je op:

 • Overal en altijd werken zonder kopzorgen
  Alles wat je nodig hebt, is een goede internetverbinding. Je hoeft je niet meer druk te maken over die lokale hardware die je nog ergens hebt staan. Zeker in deze tijd, waarin medewerkers thuis, op het werk én onderweg moeten kunnen werken, is de cloud gewoon een must.
 • Flexibel en kostenefficiënt
  Je bespaart je de kosten van beheer en onderhoud van lokale hardware. Daarnaast kun je heel makkelijk op- en afschalen, waarmee je alleen betaalt voor de resources die je op een bepaald moment nodig hebt.
 • De ruimte in de cloud is oneindig
  Waar je bij een lokale server voortdurend je apparatuur moet aanpassen aan de groei van je onderneming – met het risico dat je betaalt voor overcapaciteit – groeit de cloud gewoon met je mee. Sterker nog; de cloud is altijd groter dan jouw ambities!
 • Optimale veiligheid
  Beveiligingsprogramma’s worden online voortdurend geactualiseerd. Daardoor zijn je data en je applicaties optimaal beveiligd.
 • Altijd de nieuwste software
  Je werkt altijd met de nieuwste software. Bij lokale hardware houd je vaak onnodig vast aan verouderde programma’s, simpelweg omdat je er ooit voor betaald hebt. Dit vormt een rem op vernieuwing. En dat is zonde want vernieuwing maakt relevant.

Hebben we je weten te overtuigen? Wij gaan zelf nog een stapje verder met Cloud Control, een nieuw platform waarmee je toegang krijgt tot een aantal unieke self-service beheer en self-service monitoring tools. Deze stellen je in staat om op ieder gewenst moment inzicht te verkrijgen en aanpassingen door te voeren in je IT omgeving. Neem vooral contact op als je er meer over wilt weten.