ICT Netwerkbeheer volgens Compatible

Een goed functionerend en veilig ICT netwerk is dé basisvoorwaarde van elk goed werkend computersysteem. Je kunt de mooiste machines en gadgets aanschaffen, maar het (vaak zo onzichtbare) netwerk kan je het plezier om er mee te werken volledig ontnemen. Denk je bijvoorbeeld aan een cloudstrategie? Dan wil je zeker weten dat alle diensten daar perfect en veilig bereikbaar zijn; Compatible, ICT netwerkbeheer voor bedrijven.

De netwerk engineers van Compatible hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen, opzetten, onderhouden, up-to-date houden en 24×7 monitoren van de meest uiteenlopende netwerkinfrastructuren. Van eenvoudige bedrijfsnetwerken tot intelligent gekoppelde hoofd- en nevenvestigingen.

Het netwerk van jouw bedrijf in kaart gebracht

Omdat netwerken heel ingewikkeld kunnen zijn, gebruiken wij bijzondere tools om op elk moment helder inzicht te hebben in hoe het er op dat moment uitziet én wat er gebeurt. 

Voorbeelden van hoe jouw ICT netwerkbeheer dashboard
bij Compatible eruit kan komen te zien.

Wat kun je verwachten van ons

24/7 Monitoring

Jouw netwerk wordt 24×7 op afstand gemonitord op basis van je verbinding en of alle services bereikbaar zijn.

Proactief

We wachten niets af, handelen direct op (mogelijke) uitdagingen. Zo lossen wij het op, al voordat je er last van krijgt!

Beveiliging

We controleren en beheren actief jouw firewalls & Webprotection, zorgen dat deze up-to-date zijn en handelen puur defensief. 

Servicedesk

De 24×7 monitoring meldingen worden door ons nauwgezet opgevolgd en we beantwoorden alle gebruikersvragen.

Cloud management

Vanuit één centrale plek beheren wij jouw netwerk; een geavanceerde en beveiligde portal.

Ontwerpen

We ontwerpen een geoptimaliseerd netwerk, door het netwerk nauwkeurig te segmenten en beveiligen.

Installeren & herstellen

Wanneer we nieuwe uitdagingen detecteren, installeren en/of repareren wij de nodige firewalls, switches en Wi-Fi Access Points.

Documentatie

Dankzij de geavanceerde monitoring kunnen we alles vastleggen en jouw netwerk in kaart brengen en dat allemaal AVG-proof.

Wil je weten hoe wij jouw bedrijf dynamischer en relevanter maken
zodat jij verder kan groeien?

Maak direct kennis met Marco de Keizer, Technical Director en eigenaar van Compatible.
Hij verteld je (geheel vrijblijvend) wat Compatible voor jouw bedrijf kan betekenen.

– Of gebruik onze gratis ICT Checklist –

ICT Checklist Controleer zelf jouw ICT-omgeving in 5 minuten

Hoe weet je wanneer je moet overstappen naar een ander ICT-bedrijf?

» Download nu onze gratis checklist (PDF)

24x7 monitoren van
jouw netwerk

Wij hebben de juiste tools om je netwerk te monitoren. In ons NOC (Network Operations Center) verzamelen we 24×7 zo veel mogelijk informatie over jouw netwerk. Dit stelt ons in staat om snel, à la minute, een oorzaak aan te wijzen wanneer er zich issues voordoen. We verzamelen ook historische gegevens over het functioneren van het netwerk. Ook daaruit kunnen we waardevolle conclusies trekken over de gezondheid van je netwerk en kunnen we zelfs voorspellen waar er knelpunten kunnen ontstaan.

Veel ICT uitdagingen vinden hun oorsprong namelijk in het netwerk. De onmisbare koppeling met het internet maakt het speelveld nog veel groter. We houden je netwerk van binnen en van buitenaf in de gaten.

Veiligheid eerst

Veiligheid, we maken er in het dagelijks leven gebruik van. Toch merken we dat nog lang niet alle bedrijven veiligheid hoog in het vaandel hebben en al helemaal niet als het om de veiligheid van hun netwerk gaat. Compatible ziet beveiliging als essentieel onderdeel van ieder netwerk. Daarom hebben wij op ieder netwerk standaard al een zeer uitgebreide beveiliging. 

Om te zorgen dat jouw bedrijfsprocessen gewaarborgd worden, gelden voor alle netwerkinfrastructuren die Compatible aanlegt, dat we altijd nadenken hoe we het netwerk kunnen opdelen in logische segmenten (VLAN’s). Hiermee zorgen we ervoor dat systemen alleen voor die gebruikers bereikbaar zijn die er mee moeten kunnen werken. Dit zorgt voor een extra laag in de al zeer uitgebreide beveiliging.

Kunnen wij je helpen?

Neem contact op voor al je vragen over ICT Netwerkbeheer voor bedrijven.