Telefonie

Kan ik bellen met de Hipper+ App?

Nee, je belt niet met de app. Het is geen softphone. Je regelt alleen je bereikbaarheid met de app. Voor meer informatie over Hipper+ App klik hier.

Verkoopt Compatible ook de KPN EEN abonnementen?

Nee, en ja. Onze diensten zijn vrijwel gelijk aan die van KPN EEN, maar wij verkopen ze onder het label HIP (Hosted IP). Binnen de HIP-propositie kunnen wij maatwerk leveren welke niet mogelijk is binnen KPN EEN.

Wat is VAMO?

Met VaMo (Vast Mobiel integratie) maak je je mobiele abonnementen onderdeel van je bedrijfscentrale. Je kan uitbellen met het bedrijfsnummer, maar tegelijkertijd bereikbaar zijn op je mobiel, het bedrijfsnummer en/of je directe toestelnummer.