Zakelijke Cloud oplossingen voor meer gemak en lagere kosten

Wil je besparen op de IT kosten? Of wil je juist minder zorgen maken over de IT-omgeving van jullie bedrijf? Iedereen heeft zo zijn eigen beweegredenen om over te stappen naar een zakelijke Cloud. Wij leggen je graag uit waarom overstappen ook voor jou interessant is. Denk dan aan de kostenbesparing, veiligheid en het gemak van werken in de Cloud.

Kom je graag in contact om jullie situatie te bespreken? Vul dan het formulier in. Wij bespreken jouw situatie en de zakelijke Cloud oplossingen die daarbij passen.

“Gisteren zijn jullie hier geweest om de dingen die niet werkten op te lossen. Dit naar volle tevredenheid. Wil ik jullie toch even laten weten. Groet van een tevreden klant.”

Monique van der Maat | Haar op Maat Paletti

Meer informatie?

Wil je meer informatie over overstappen naar de cloud? Laat hieronder je gegevens achter voor (vrijblijvend) meer informatie.


  Bellen mag natuurlijk ook: 035 – 628 14 14

  Waar je op kan rekenen als je kiest voor Compatible

  24x7 Monitoring

  Wij monitoren voortdurend de status van jou IT omgeving. Denk vooral aan: bereikbaarheid & beschikbaarheid.

  .

  Proactief

  Wij gebruiken intelligente indicatoren om problemen te voorkomen. Komt het vaker voor, dan lossen we het op.

  Beveiliging

  Wij beveiligen je IT omgeving.
  Veilige Identiteit, veilige e-mail, Firewall, AV, EDR & altijd up-to-date.

  24x7 Servicedesk

  Altijd bereikbaar voor support,
  365 dagen per jaar. Altijd en échte enigeer aan de lijn, géén call center!

  De Cloud staat voor gemak en eenvoud

  Niet alleen is het werken in de Cloud voordeliger, maar ook gemakkelijker. Dat zorgt weer voor mee tevreden werknemers en meer efficiëntie. Allemaal factoren die je ook nog zou kunnen door vertalen naar een financieel voordeel.

  Geen tickets voor kleine IT verzoeken

  Mathijs krijgt een nieuwe functie en moet toegang krijgen tot de marketing map. Elise verlaat het bedrijf en haar toegang dient ingetrokken te worden. Haar werkzaamheden worden voortgezet door Erik die tijdelijk haar werkzaamheden waarneemt.

  Voorheen moest je hiervoor een ticket openen bij jouw IT-partner. Dat ticket werd dan in behandeling genomen. Vaak werd er nog meerdere keren over gecommuniceerd voordat het opgelost was. Wij hebben hiervoor een eigen tool ontwikkeld: Cloud Control. Deze tool geeft je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk administratieve wijzigingen door te voeren. Een gebruiker aanmaken, toegang tot bepaalde omgevingen/inboxen beheren. Iedereen kan deze wijzingen zelf doorvoeren zonder tussenkomst van ons

  Nieuwe werknemers kunnen direct starten

  Start je nieuwe medewerker vandaag? Open de laptop, maak verbinding en de laptop wordt volledig ingericht. Alle programma’s staan klaar, de gebruiker heeft direct toegang tot de juiste mappen en bestanden. Je hoeft nog slechts één ding te doen. De nieuwe medewerker onder het genot van een bak koffie of thee welkom te heten.

  Nieuwe werknemers kunnen direct starten

  Waar bijna iedereen tegenwoordig een snelle laptop heeft, vormt de beveiligde (VPN) omgeving vaak een drempel. De omgeving is soms niet beschikbaar, de verbinding is traag en wat is mijn wachtwoord ook alweer. Veel gehoorde klachten van op afstand werken. Niet bij ons. Klanten van ons hoeven niet via een VPN (Virtual Private Network) te werken. Ze werken in de Cloud. Snel, gemakkelijk én veilig.

  Eigen servers vormen een grote bedreiging voor de bedrijfsvoering

  Dus jouw bedrijf maakt gebruik van eigen servers. Dan weet je ook vast welke softwareversie momenteel actief is, hoe je back-ups beheert en terug kan zetten en hoe warm of vochtig het is in de serverruimte. Natuurlijk twijfel je over de antwoorden, jij bent dan ook geen IT-specialist en zelfs die kan vaak niet direct antwoord geven op deze vragen. Als Microsoft gecertificeerd bedrijf zorgen we ervoor dat jouw data veilig wordt opgeslagen op (door Microsoft beheerde) Cloudservers.

  Data opslaan op de eigen server vs. Data opslaan in de Cloud

  • De servers waarop de Cloud data is opgeslagen zijn altijd up-to-date. Nieuwe updates worden geruisloos en snel geïnstalleerd. Daardoor is je data veel beter beschermd tegen hackers en andere kwaadwillende.
  • De data wordt verspreid over meerdere servers zodat bij uitval van een server niks verloren gaat en je gewoon kan doorwerken
  • De server staat in een beveiligd datacenter met een optimaal klimaat. Dat zorgt ervoor dat de servers veel langer mee gaan en niet gestolen of beschadigd kunnen worden.
  • Niet alleen kan de data in Nederland worden opgeslagen, maar er zijn ook mogelijkheden om data in andere landen (wereldwijd) op te slaan.

  Nog meer veiligheid door het geven van toegang tot

  Zoals al aangeven is een Cloudomgeving dus veel veiliger dan een traditionele IT-omgeving. Daar komt ook nog eens bij dat data gedeeld kan worden. Er hoeven dus geen fysieke bestanden gemaild te worden, maar jij of een van je medewerkers geven toegang tot een bestand dat is opgeslagen in de Cloud. De link doorsturen naar ongewenst persoon kan, maar deze zal eerst toestemming moeten vragen om de data te mogen inzien. Ook als iemand geen toegang meer nodig heeft, kan de toegang worden ingetrokken. Dat is een stuk veiliger dan een bijlage per e-mail versturen. Want dan weet je nooit wie het allemaal te zien krijgt.

  Wat kost al dat gemak en veiligheid dan?

  Bijzonder genoeg is het werken in de Cloud ook nog eens voordeliger dan een traditionele IT-omgeving. De kosten voor servermanagement (€ 115 per server/per maand) en de back-ups € 92 per server/per maand) vallen volledig weg. De kosten per gebruiker worden slechts een paar euro duurder. Door over te stappen naar de Cloud bespaar je ongeveer 30%. Wil je meer weten over deze berekening of over veilig en gemakkelijk werken met zakelijke Cloud oplossingen? Neem dan contact met ons op.