Microsoft

Wanneer verloopt de ondersteuning van Windows 7 door Microsoft?

Op 14 januari 2020 stop Microsoft met de ondersteuning van Windows 7. Er worden daarna geen update meer uitgebracht. Lees hier de officiële verklaring van Microsoft: https://support.microsoft.com/nl-nl/help/4057281/windows-7-support-will-end-on-january-14-2020

Wat is Microsoft Office 365?

Microsoft Office 365 is een verzameling van bekende apps (Outook, Teams, Word, Excel, OneDrive, Sharepoint, etc.), die je helpen samen te werken met collega’s en te verbinden en te communiceren

Wat is Microsoft Teams?

Microsoft Teams biedt medewerkers een veilige, gebruikersvriendelijke en geïntegreerde oplossing om samen te werken en digitaal te vergaderen. Zowel intern als extern. Je kunt eenvoudig bestanden of je scherm delen.