VoIP telefonie, jouw telefooncentrale in de cloud

Met internetbellen, beter bekend als VoIP Telefonie (Voice over IP), kun je het hele kantoor toekomstbestendig maken.

Met Hosted Telefonie communiceer je via de cloud via ieder toestel die je wilt;  jouw vaste toestel, je mobiele telefoon, maar ook jouw tablet en computer zijn nu een volwaardig onderdeel van je telefooncentrale. Jouw klanten zien nog maar één nummer als je  opbelt, het toestel maakt niet meer uit. In tegenstelling tot een fysieke telefooncentrale, vereist Hosted Telefonie geen grote investering en is een ISDN-verbinding overbodig.

Hosted Telefonie is uitermate flexibel. De telefooncentrale groeit en krimpt met jouw organisatie mee, je past eenvoudig het aantal gebruikers aan. Je betaalt dus nooit te veel en alleen voor de functies die jij of één van jouw medewerkers gebruikt. Allemaal voor een vast bedrag per maand, dus geen hoge en/of onverwachte telefoonrekening achteraf. 

Maak jouw telefoon onderdeel van het netwerk

Hosted Telefonie maakt communiceren efficiënter en tijdbesparend door de integratiemogelijkheden met bijvoorbeeld CRM- en ERP-pakketten. Hiermee heb je direct de gegevens van jouw klant bij de hand, wanneer ze bellen. Daarnaast zie je in één oogopslag op élk (mobiel) toestel of jouw collega’s bereikbaar zijn en kan je bellen met één nummer vanaf elk apparaat. Een nummer opzoeken en daarna intoetsen is voorgoed verleden tijd!

Wil je weten hoe wij jouw bedrijf dynamischer en relevanter maken
zodat jij verder kan groeien?

Maak direct kennis met Marco de Keizer, Technical Director en eigenaar van Compatible.
Hij verteld je (geheel vrijblijvend) wat Compatible voor jouw bedrijf kan betekenen.

– Of gebruik onze gratis ICT Checklist –

ICT Checklist Controleer zelf jouw ICT-omgeving in 5 minuten

Hoe weet je wanneer je moet overstappen naar een ander ICT-bedrijf?

» Download nu onze gratis checklist (PDF)

Geen financiële verrassingen

Met Hosted Telefonie betaal je een vast bedrag per medewerker, per maand. Dit bedrag is gebaseerd op de functionaliteiten die je per medewerker wenst te gebruiken. Dat kunnen bijvoorbeeld standaard bel-functies zijn, maar ook professionele receptioniste- of call-center functionaliteiten. Jij bepaalt de koers.

Liever van te voren weten waar je aan toe bent? Misschien is de optie onbeperkt bellen voor vast én mobiel dan een overweging. Hierdoor zijn jouw kosten transparant.

Nooit meer een gesprek missen

Omdat je met Hosted Telefonie ieder toestel die je wenst kunt gebruiken, ontstaan nieuwe mogelijkheden om nog efficiënter te werken. Zo mis je nooit meer een belangrijk gesprek. Jij bent overal bereikbaar op één nummer en de telefooncentrale in de cloud is altijd online. 

Met je smartphone bedien je eenvoudig de telefooninstellingen op afstand en bepaal jij wanneer je bereikbaar bent. Daarnaast kan je overal op elk toestel eenvoudig gesprekken doorverbinden, verplaatsen en opnemen. Dit kan met elke smartphone.

Veelgestelde vragen

Er is geen veelgestelde vraag die aan deze criteria voldoet. Neem contact op voor je vraag.

Voor meer Veelgestelde Vragen over Telefonie, klik hier.

Kunnen wij je helpen?

Neem contact op voor al je vragen over VoIP Telefonie.