Cloud Printing: printen zonder printserver

Het lijkt onmogelijk om zonder printserver meerdere printers met meerdere lades op meerdere locaties voor verschillende gebruikers eenvoudig beschikbaar te maken. Het kan met Printix, cloud printing is makkelijker dan ooit.

Printix Secure Cloud Print Management maakt het mogelijk, om gemakkelijk vanuit een overzichtelijke cloud portal, je printervloot te beheren.

Geen investering nodig

Printix vult een ontbrekend stuk van de puzzel in wanneer je overweegt afscheid te nemen van je lokale server. Met dit afscheid verlies je de printserver-functie op je kantoor.

Printix geeft je de controle over je printers zonder investeringen met meer gemak en mogelijkheden.

Geïntegreerd met
Microsoft Office 365

Printix is volledig ingericht en geïntegreerd met Microsoft Azure AD voor een eenvoudige koppeling met Microsoft Office 365 en de gebruikers.

Hetzelfde account dat je toegang geeft tot je mail en je data, geeft je ook toegang tot je printers.

De Printix App zorgt ervoor dat jouw medewerkers altijd en overal veilig kunnen printen. Je kunt als gebruiker eenvoudig een printopdracht uitvoeren, of deze in de wachtrij plaatsen en activeren via de mobiele Printix app als je bij de juiste printer staat.

Via Microsoft Azure AD kunnen gebruikersgroepen worden gebruikt om toegang tot printers te verlenen en printers te implementeren op basis van het groepslidmaatschap van een gebruikersprofiel.

Betalen per gebruiker, per maand. Niet per printer

Cloud Printing van Printix volgt geheel de moderne trend in het afrekenmodel:
je betaalt per gebruiker per maand, niet per printer.

Wij helpen je graag om Printix in gebruik te nemen en te integreren. Meer weten over Cloud Printing? Bel 035 6281414

Kunnen wij je helpen?

Neem contact op voor al je vragen over Cloud Printing.