...en hoe wordt er optimaal gebruik van gemaakt?

Compatible heeft Microsoft Azure omarmd als hét hostingplatform voor servers, services en security, maar wat is Microsoft Azure nou precies. Wij gebruiken Azure al jarenlang met succes om ICT-omgevingen op te hosten. Van Virtuele Machines (VMs), Azure Web Apps en Managed SQL-databases tot betrouwbare voordeligere storage voor back-ups.

Uitgebreid cloudplatform

Met Microsoft Azure haal je maximaal resultaat uit de cloud.

Het Azure-cloudplatform bestaat uit ruim 200 producten en clouddiensten, die er allemaal op gericht zijn om jou te helpen de beste en veiligste IT oplossingen voor je bedrijf te realiseren. Volledig in de cloud, klaar voor de toekomst.

Een van de belangrijkste voordelen van Microsoft Azure is dat het volledig schaalbaar is. We kunnen direct en geautomatiseerd op- en afschalen, waardoor onze klanten alleen betalen voor wat ze écht nodig hebben. En ze niet tegen praktische problemen aanlopen als ze in razend tempo doorgroeien.

Daarnaast is het een enorm betrouwbaar platform: standaard robuust en redundant uitgevoerd, waardoor downtime vrijwel niet voorkomt. Het biedt de meest uitgebreide stack aan oplossingen voor IT-uitdagingen binnen elk bedrijf; of je nu in het MKB zit, of in een multinational opereert.

Hoe werkt Microsoft Azure voor Compatible?

Compatible biedt haar klanten altijd innovatieve oplossingen; vooruitstrevende en duurzame mogelijkheden. Maar: we gaan niet zomaar voor elke trend. We zetten alles op alles om onze klanten en de informatie die we van hen beheren veilig te houden.

Dat maakt Microsoft Azure tot de logische partner als het gaat om IT-oplossingen. Azure is gebouwd op fundamenten van beveiliging en privacy en staat voor transparantie, betrouwbaarheid en het naleven van veiligheidseisen op het hoogste niveau. Microsoft investeert hierin alleen al een miljard dollar per maand.

Bovendien is Microsoft Azure niet alleen te gebruiken voor Windows-apps en -services, maar ondersteunt het ook open source-technologieën. Dit biedt onze klanten de flexibiliteit die we hen graag bieden en die ze van ons verwachten. 

Hierom kiezen wij voor Microsoft Azure

Compatible geeft klanten maximale controle over de eigen IT-omgeving en geeft je de ruimte om eindeloos door te groeien met uiteenlopende IT diensten. Het gebruik van Microsoft Azure sluit daar naadloos bij aan.

Door te kiezen voor Microsoft Azure, kunnen wij je als klant veilige systemen bieden, volledig gecertificeerd en compliant (waar van toepassing) en gebruiksvriendelijker dan ooit.

IT-beheer veranderd momenteel sneller dan ooit. De ooit onmisbare servers worden vervangen door Managed-opties. Voor Managed zijn geen grote investeringen nodig, hoef je geen kostbaar beheer of onderhoud uit te voeren, te wachten op beschikbaarheid of tijdig updates uitvoeren. Managed is altijd beschikbaar, altijd schaalbaar, standaard redundant én veilig.

Werkt Microsoft Azure ook voor jouw bedrijf?

Wil je de IT binnen je bedrijf zelf onder controle houden, maar hierin wel ondersteund worden door professionals die altijd met je meedenken én je alle tools bieden die je nodig hebt om je bedrijf verder te ontwikkelen en je organisatie te laten groeien? Wil je efficiënter werken en nooit te weinig (óf te veel!) capaciteit hebben? En wil je zeker weten dat je altijd compliant bent?

Dan is Microsoft Azure zeker iets voor jou. Microsoft Azure is hét hostingplatform voor bedrijven met ambitie: van het MKB tot multinationals. Voor bedrijven die klaar willen zijn voor de toekomst. Die hun ontwikkeling van vandaag even hoog op de agenda hebben als hun visie voor morgen.

Als je kiest voor Microsoft Azure, ben je in goed gezelschap. Dit platform wordt inmiddels gebruikt door maar liefst 95 procent van de bedrijven in de Fortune 500. Bij bedrijven in de gezondheidszorg, de financiële dienstverlening, de detailhandel, de productie en zelfs door overheden.

De voordelen van een professioneel Cloudplatform:

  • Volledig schaalbaar, op elk moment
  • Betrouwbaar en vrijwel altijd beschikbaar
  • Compleet, voor elk type bedrijf in elke branche
  • Veilig & compliant
  • Ondersteuning via Compatible én Microsoft én de community
  • Eenvoudig overdraagbare ICT-omgeving die in eigendom blijft van de klant
  • Betalen naar gebruik

Wil je weten hoe wij jouw bedrijf dynamischer en relevanter maken
zodat jij verder kan groeien?

Maak direct kennis met Marco de Keizer, Technical Director en eigenaar van Compatible.
Hij verteld je (geheel vrijblijvend) wat Compatible voor jouw bedrijf kan betekenen.

– Of gebruik onze gratis ICT Checklist –

ICT Checklist Controleer zelf jouw ICT-omgeving in 5 minuten

Hoe weet je wanneer je moet overstappen naar een ander ICT-bedrijf?

» Download nu onze gratis checklist (PDF)

Kunnen wij je helpen?

Neem contact op voor al je vragen over Microsoft Office 365 voor bedrijven.