Supersnel én stabiel glasvezel voor uw onderneming?

Nu tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. € 1.750,-*

Mogelijk voor iedere onderneming op bedrijventerrein Havenkwartier en Zeverijnstraat in Hilversum. Sluit u ook aan bij onze vraagbundeling?

Stap je in voor 1 december 2023 dan kan ook jouw verbinding maart 2024 opgeleverd zijn. Samen sterk. Doe mee met de andere lokale ondernemers, OVHZW, Compatible en Fore Freedom!De vraagbundeling op Kerkelanden is geslaagd en alle glasvezelverbindingen van de deelnemende ondernemers zijn nu allemaal zijn nu allemaal aangesloten op het zakelijke glasvezelnetwerk!

Samen sterk. De lokale ondernemers, OVHZW, Compatible en Fore Freedom hebben deze uitrol en aanleg supersnel gerealiseerd, op naar een glasheldere toekomst! (9 November 2023)

Fore Freedom levert 100% open zakelijke netwerken op bedrijventerreinen. Inmiddels zijn zij uitgegroeid tot de grootste collectieve netwerkleverancier voor bedrijventerrein in Nederland. Op ruim 170 bedrijventerreinen in Nederland is een dekkend glasvezelnetwerk aangelegd.

Altijd een oplossing die perfect bij u past

Dankzij onze flexibiliteit kunnen we bij Compatible in iedere situatie een oplossing bieden die perfect op uw internetbehoefte aansluit. We adviseren u graag over een glasvezelverbinding.

Hoe groot of klein je ook bent, de vraagstukken en oplossingen zijn in de basis vaak niet zo verschillend. IT heeft er voor gezorgd dat ingewikkelde oplossingen voor iedereen bereikbaarder zijn dan ooit. Alles wat we doen staat in dienst van jouw efficiëntie.

Door de collectieve aanpak houden we de kosten laag, zowel voor de aanleg van de netwerken als voor de abonnementen. Een collectief netwerk; met elkaar en voor iedereen. Maar wel met uw eigen aansluiting, zodat u niet afhankelijk bent van de vraag van uw buren.

fore freedom fiber

Verandering is nodig. Verandering maakt je relevant. Verandering geeft je energie.
Verandering door IT geeft je voorsprong, laat je groeien, maakt je wendbaar, beter en sneller!
Compatible ondersteunt verandering met IT!

fore freedom logo

Interesse?

Neem (vrijblijvend) contact op om de wensen en mogelijkheden voor uw situatie te bespreken, want er is altijd een passende oplossing voorhanden! 


    Bellen mag natuurlijk ook: 035 – 628 14 14

    Welke aansluiting kiest U?