Microsoft 365

Kan ik aparte vergaderruimten maken en beheren tijdens Teams vergaderingen?

Categories: Microsoft, Microsoft 365 en Teams

Ja, dat is mogelijk met een nieuwe functie van Teams. Dit kun je echter niet opzetten via de mobiele app, maar via de desktop-app. Een korte uitleg over de mogelijkheden lees je hier. Voor een uitgebreide handleiding van Microsoft, klik hier.

Hoe werkt Breakout Rooms van Teams?

Categories: Microsoft, Microsoft 365 en Teams

Stel; je wil een brainstorm sessie organiseren voor 15 deelnemers. Tijdens deze workshop wil je de groep verdelen in drie verschillende brainstorm groepen. Als organisator wil je graag tussen de verschillende groepen kunnen switchen als de deelnemers niet in de ‘algemene’ meeting zitten. Je kunt dan (in dit geval) bijvoorbeeld 3 verschillende Breakout Rooms aanmaken, […]

Hoe stel ik automatisch antwoorden in met de Outlook web app?

Categories: Microsoft en Microsoft 365

Kies de volgende link om snel automatisch antwoorden in te schakelen: https://outlook.office.com/mail/options/mail/automaticReplies

Hoe stel ik het doorsturen van mijn e-mail in met de Outlook web app?

Categories: Microsoft en Microsoft 365

Kies de volgende link om je doorstuur instellingen in te schakelen of aan te passen: https://outlook.office.com/mail/options/mail/forwarding Let op dat je een vinkje aanzet bij [Kopie van doorgestuurde berichten bewaren]. Doe je dit niet dan zie je niet welke berichten er zijn doorgestuurd.

Hoe kan ik zien hoeveel opslagruimte mijn mailmappen innemen met de Outlook web app?

Categories: Microsoft en Microsoft 365

Kies de volgende link om een overzicht te krijgen van opslagruimte van de belangrijkste mailmappen: https://outlook.office.com/mail/options/general/storage Je kunt hier ook eenvoudig mappen legen of het bewaarbeleid aanpassen.

Waar vind ik mijn Microsoft Office 365 TenantID?

Categories: Microsoft en Microsoft 365

Ga naar https://www.whatismytenantid.com en vul je domeinnaam in. Als je toegang hebt als beheerder van je Office 365 omgeving ga je naar: https://aad.portal.azure.com/#blade/Microsoft_AAD_IAM/ActiveDirectoryMenuBlade/Properties en zoek naar het veld Tenant-ID.

Waar vind ik mijn BitLocker herstelsleutel?

Heb je een Microsoft 365 werk- of schoolaccount ga dan naar: https://aka.ms/aadrecoverykey  Heb je een persoonlijk Microsoft account ga dan naar: https://account.microsoft.com/devices/recoverykey?refd=support.microsoft.com 

Hoe kan ik mijn e-mail doorsturen?

Categories: Microsoft en Microsoft 365

Je kunt eenvoudig je mail doorsturen met Microsoft Office 365 Ga naar de volgende link en log eventueel in met je mail account: https://outlook.office.com/mail/options/mail/forwarding/forwardingOption Selecteer Doorsturen Inschakelen Vul een e-mail adres in. Selecteer Kopie van doorgestuurde berichten behouden Vergeet de Kopie optie niet! Als je dit niet inschakelt zal het bericht doorgestuurd worden maar zie je […]

Hoe vaak worden mijn gegevens van Microsoft 365 geback-upt?

Categories: Back-ups, Microsoft en Microsoft 365

Als je deze dienst afneemt, wordt je data ten minste 1 keer per dag buiten je Microsoft 365 omgeving veilig opgeslagen. Dit noemen we ook wel cloud-to-cloud backup.

Wat is Microsoft Teams?

Categories: Microsoft, Microsoft 365 en Teams

Microsoft Teams biedt medewerkers een veilige, gebruikersvriendelijke en geïntegreerde oplossing om samen te werken en digitaal te vergaderen. Zowel intern als extern. Je kunt eenvoudig bestanden of je scherm delen.