Over Ons

Pand Compatible

Wie wij zijn?

Compatible is in 1994 opgericht door Marco & Robert de Keizer.

Inmiddels is Compatible uitgegroeid tot een volwaardig ICT Service bureau voor zakelijke klanten. Compatible is financieel gezond en alszodanig niet afhankelijk van externe partijen voor groei en investeringen.

Vanaf de eerste dag zijn wij toegewijd aan oplossingen. Deze no-nonsense instelling en constante toewijding aan al onze klanten, heeft er voor gezorgd dat wij gestaag zijn doorgegroeid.
Onze toewijding en betrokkenheid levert al tientallen jaren tevreden klanten op.

Ons voornaamste product is vertrouwen en continuïteit.

Altijd je gezond verstand gebruiken. Gewoon logisch nadenken. Het klinkt zo simpel, de truc is om het ook te blijven doen, iedere dag opnieuw!

Wij kijken altijd vooruit met de kennis en ervaring van de geschiedenis! Nooit laten wij ons leiden door verkooppraatjes van toeleveranciers.
Niet naar wat mooi lijkt, maar ook praktisch is in het gebruik. Nu, maar ook over enkele jaren. Dat vereist standvastigheid.

Opgedane kennis hergebruiken we direct. Wij onthouden dit onze klanten niet, maar delen onze kennis. Iedere dag komen er nieuwe ontwikkelingen en inzichten bij, onze kracht is om die te delen.
Met kennis en inzicht delen en bouwen wij iedere dag met plezier en wederzijds respect aan een beheersbare ICT-toekomst.

Wij weten voor wie wij werken. Wij weten waarom we dit doen.

Wilt u ook zo'n betrokken ICT-leverancier?
Bel dan nu met Robert de Keizer voor een afspraak om te kijken of er een match is.

contact