Efficiënt online vergaderen

In vele vergaderruimtes in Nederland valt er nog veel winst te behalen op het gebied van online vergaderen.

Dankzij verschillende oplossingen kan ook jij nog meer uit je vergadersessies en presentaties halen.
Maar welke vergaderoplossingen zijn voor jouw bedrijfsvoering het meest geschikt? Wij kunnen jouw vergaderruimte, aula of boardroom volledig inrichten en aansluiten op jouw netwerk, zodat je met één druk op de knop jouw device naar het beeldscherm kunt streamen.

Presenteren op een gewone televisie, smart televisie projector of multimediaboard, wij zorgen ervoor dat je met ieder device eenvoudig presentaties en vergaderingen kunt geven.

Draadloos presenteren

Één van de methodes om meer rendement uit jouw vergaderruimte te halen is door de installatie van een draadloos presentatiesysteem, die naadloos aansluit op ieder scherm. Dit draadloze presentatiesysteem van Barco stelt gebruikers in staat om eenvoudig en snel hun scherm te delen vanaf een laptop, tablet of smartphone – direct op het presentatiescherm.

Gebruikers pluggen de ClickShare button via USB in hun apparaat – en met één druk op de knop ben je direct gelinkt met het presentatiescherm. Je kunt gemakkelijk met 2 gebruikers tegelijk op het scherm werken en voor mobiele telefoons en tablets is er nu ook een ClickShare button met een USB-C aansluiting. Dit maakt digitaal online vergaderen eenvoudig & snel.

Barco ClickShare maakt jouw vergaderruimte toekomstbestendig

Barco ClickShare is de meest intuïtieve gebruikerservaring voor samenwerking in vergaderingen en presentaties.

  • Super eenvoudig jouw inhoud op het grote scherm
  • Weergeven kan met ClickShare USB-A en USB-C button of de iOs/Android ClickShare-App
  • Koppeling met het bedrijfsnetwerk is ook mogelijk
  • Extra features voor samenwerken zoals aantekeningen, blackboarding en TouchBack
  • Microsoft, Apple en Android worden ondersteund
Compatible beschikt over een setup met een Barco ClickShare in onze vergaderruimte. Wil je ook eens ervaren hoe het is om te werken met een ClickShare systeem? Maak dan een afspraak en kom het zelf uitproberen.
Barco ClickShare CSE-200 introductie.

Kunnen wij je helpen?

Neem contact op voor al je vragen over Presenteren & online vergaderen.