Klanttevredenheid begint bij een goede telefooncentrale

Je bereikbaarheid verhogen kan door jouw bedrijf te voorzien van een goed functionerende telefooncentrale die, zelfs als je gesloten bent, jouw klanten goed en zorgvuldig afhandelt.

Je voicemail automatisch laten schakelen? Een vakantie bericht inspreken? Een snel en efficiënt keuze menu? Wij zorgen voor een goede bereikbaarheid, jij voor een goede klachten afhandeling. 

Op zoek naar een handleiding van jouw Yealink toestel, bekijk ze allemaal in onze ICT Database.

Hoe jouw keuzemenu eruit kan zien:

Goedendag, welkom bij  [jouw bedrijfsnaam hier],Zorg voor een uitstekende bereikbaarheid

Op pad, maar nog wel op hetzelfde nummer bereikbaar

Ideaal voor de werknemers die vaak onderweg zijn, zoals sales- or servicemedewerkers, zijn onze VAMO telefoondiensten. Deze telefoondiensten zijn gehost op het internet, waardoor je overal waar je gaat kunt bellen met hetzelfde nummer.

Hierdoor heeft jouw klant maar één telefoonnummer van jou nodig en kan je toch op beide devices bereikt worden. Ook kunnen je collega’s gewoon zien of je al in gesprek bent of op ‘niet storen’ staat gemeld. Belt een klant dan naar kantoor kunnen jouw collega’s de klant correct afhandelen.

VAMO volgens Compatible

Met de hele organisatie een dagje er tussenuit is ook gewoon mogelijk

Wij zorgen er voor dat jullie altijd bereikbaar kunnen zijn, maar wist je ook dat we er voor kunnen zorgen dat jullie ook even niet bereikbaar zijn?
Door het instellen van een vakantie-telefoonmenu, kan je gerust met het hele kantoor een paar dagen werken aan teambuilding. Ontdek wat wij voor jullie kunnen betekenen.

Jouw bedrijf kan niet meer zonder internet​

Internetlijnen worden steeds beter, maar storingen komen ook steeds vaker voor. Als onderdeel van jouw ICT-infrastructuur is de internetconnectie, en met name de snelheid en constante beschikbaarheid ervan, een essentieel bedrijfsonderdeel.

Compatible biedt niet alleen een managed internetverbinding, maar ook een back-up verbinding.

Een back-up van jouw internet

Wij kunnen jouw internetlijn voorzien van een back-up verbinding die je bedrijf draaiende kan houden, mocht het toch een keer onverhoopt misgaan met de internetverbinding.

Veelgestelde vragen

Er is geen veelgestelde vraag die aan deze criteria voldoet. Neem contact op voor je vraag.

Voor meer Veelgestelde Vragen van Telefonie & Internet, klik hier.

Kunnen wij je helpen?

Neem contact op voor al je vragen over Telefonie & Internet.