Zakelijk internet, het belangrijkste ICT onderdeel

Internet vormt de basis van alle mooie tools en technologie die wij voor jou kunnen realiseren. Daarom staat een betrouwbaar zakelijk internet connectie bij Compatible hoog in het vaandel. We nemen een internetconnectie vaak voor lief, maar de gehele bedrijfsvoering is afhankelijk van een stabiele internet connectie. Omdat steeds meer devices in jouw werkomgeving gebruik maken van het internet, stijgt ook de vraag naar een nog snellere connectie.

Als onderdeel van jouw ICT-infrastructuur is de internetconnectie, en met name de snelheid en constante beschikbaarheid ervan, een essentieel bedrijfsonderdeel. Als het internet niet werkt, merk je dat vaak direct, maar als het internet langzamer aan het worden is, zou het kunnen zijn dat je verliest op productiviteit, zonder dat je dat door kan hebben.

Bij het trager worden van de internetverbinding, merken we vaak dat het device en/of de software de schuld krijgt. Om er achter te komen waar de oorzaak echt ligt, kun je contact opnemen met onze Servicedesk. Wij kijken voor jou waar de oorzaak ligt en adviseren je over de vervolgstappen. 

Managed Internet

Managed Internet by Compatible is een structureel onderdeel van iedere ICT-oplossing die wij bieden. Compatible beheert je lijnen, glasvezel zakelijk, FTTO, FTTH, ADSL, SDSL, VSDL, BVDSL van o.a. KPN, Eurofiber, BBNED, Reggefiber of Tele2.

Managed Internet betekent ook dat Compatible technisch verantwoordelijk is en over directe toegang beschikt op technisch niveau, zonder tussenkomst van een derde-partij.
Hiermee voorkomen wij veel problemen, en mocht er toch een keer een storing ontstaan dan zijn wij in staat snel te reageren zodat de overlast tot een minimum beperkt blijft.

Het grootste voordeel voor je bedrijfsvoering van de Compatible Managed Internet is dat deze ook echt Managed is. Wij managen niet alleen jouw internetaansluiting, maar ondersteunen zo ook je bedrijfscontinuïteit.

Zakelijk Internet;
back-up van jouw internetverbinding

Onze missie is storingen voorkomen, voordat jij er last van krijgt. Internetstoringen worden opgelost zonder dat jouw internet uitvalt, dat doen we door twee internetconnecties kruislings met jouw firewall te verbinden. Mocht er een storing ontstaan op een van de connecties, dan wordt het internetverkeer automatisch overgeschakeld naar de tweede, redundante, verbinding.

Langzaam internet kunnen we voorkomen door via dezelfde kruislingse techniek jouw internetverkeer te verdelen en te prioriteren, dit noemen wij loadbalancing.
Deze redelijk eenvoudige en doeltreffende set-up zorgt ervoor dat bijvoorbeeld jouw orderproces, zowel in- als verkoop gerelateerd, uw VoIP telefonie en al het andere internetgerelateerde dataverkeer, nauwelijks onderbreking ondervindt.
Internet raakt alle onderdelen van jouw bedrijfsvoeringen, ongeacht of je een handelshuis, financieel- of zakelijk dienstverlener bent. Zo ook bij het uitbaten van een horeca gelegenheid (denk aan PIN).

Kunnen wij je helpen?

Neem contact op voor al je vragen over zakelijk internet en onze Managed Internet diensten.